submenu

verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het vereningsleven van Wemmel. Gc de Zandloper, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Nederlandstalige Culturele Nederlandstalige Culturele Raad (NCRW) van Wemmel, biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil aldus een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Verschillende verenigingen hebben een aantal wekelijkse activiteiten in GC de Zandloper. Hier vind je een overzicht.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

Let op!!

Omwille van de Coronacrisis controleer je best bij de vereniging die de activiteit organiseert of ze wel degelijk plaats vindt. Neem contact op met de verantwoordelijke van de activiteit (zie onder). 

Heb je een vraag voor de Zandloper? Stel ze dan via info@dezandloper.be

 

 

 

BBB- dames - BBB- fitness

08 sep tot 29 jun
In groep wekelijks gezellig afzien en werken aan je fysiek welbevinden, ladies onder elkaar onder leiding van een kinésiste. Iedere woensdag vanaf 8 september van 9 uur tot 10 uur. 
08 sep

Gymclub Sportievak - Conditiegym

09 sep tot 29 jun
NEW LOW IMPACT AEROBICS EN STRETCHING: - op het ritme van best geselecteerde muziek - het objectief is: deelnemers motiveren om te werken aan de conditie - het element “bodyshaping” voegt extra waarde toe - geleid door duo van professionele coaches, waarmee de jaarplanning gegarandeerd is
09 sep

BBB- dames - BBB- Calla

10 sep tot 24 jun
Wekelijks in groep stretchen en intense gecontroleerde spieroefeningen om in shape te komen. Iedere vrijdag vanaf 10 september van 9 uur tot 10.30 uur.
10 sep

Fotoclub De Korrel - 23e tentoonstelling

04 feb tot 13 feb
Nieuwe foto-expo van De Korrel Ondanks de beperkende maatregelen kan de Wemmelse fotoclub De Korrel het publiek een nieuwe fototentoonstelling presenteren. Met twintig fotogra-fen die elk drie foto’s tonen, is er weer heel veel én heel divers werk te zien. ‘Vorig jaar .
04 feb

Rode Kruis Meise Wemmel - Gratis opleidingen eerste hulp

Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen. We trainen je vaardigheden en leren je verschillende aandoeningen en letsels verzorgen. Data: cursus op 13/02, 20/02, 13/03, 20/03
13 feb
09.00 uur

Scouts Wemmel - Spaghettifestijn

Op zaterdag 19 februari organiseert Scouts Wemmel hun jaarlijkse spaghettifestijn! Jammer genoeg zal het ook dit jaar via een afhaalsysteem zijn. Toch zorgen we voor wat gezelligheid door een hapje en een drankje aan te bieden.
19 feb
17.00 uur

Markant - Proeverij "Bier en Chocolade"

Werner Callebaut van "Bierolade" werkt samen met "Chocobolic" uit Boutersem en laat ons proeven van 4 speciale bieren en 4 pralines, een geslaagd huwelijk!
25 feb
14.00 uur

LEZING - Is biodiversiteit hot? 

Wereldwijd worden dieren en planten bedreigd en zelfs in de Vlaamse natuur beweegt er heel wat. Niet alleen fauna en flora, maar ook mensen ondervinden last van klimaatverandering. In deze interactieve lezing ‘Is biodiversiteit hot? Wat klimaatverandering doet met de natuur’ staan ...
12 mei
20.00 uur