Uit het centrum

Oefenkansen Nederlands voor kinderen én ouders

05/09/24

Dit seizoen biedt GC de Zandloper opnieuw oefenkansen aan voor kinderen en ouders via de gekende kind-ouder-activiteiten van Vitamine OK. Én nu bieden we bovendien een gloednieuw kleuterprogramma aan: KadeeClub.

Vitamine OK

Vitamine OK zijn activiteiten voor ouders met kinderen. Ze komen 1 x per maand samen met andere duo’s genieten van een fijn ouder-kindmoment in het Nederlands. We bieden uiteenlopende activiteiten aan voor ieder wat wils:

NIEUW: KadeeClub

Elke woensdagnamiddag vanaf 11 september verwelkomen we jonge avonturiers voor een spannende mix van educatieve en taalstimulerende activiteiten. We prikkelen hun nieuwsgierigheid met speels leren, stimuleren hun fantasie en creativiteit, laten ze gezond sporten en experimenteren met ecologie en techniek. Aan keuze geen gebrek! We laten kleuters de wereld op een creatieve manier ontdekken bij KadeeClub!

Meer nieuws

  • Geef je mening!

    30/09/24

    Genoot je van een drankje in de Cultuur Bar-Bar, van een voorstelling, workshop of activiteit in ons gemeenschapscentrum? Dan horen wij graag je mening! Om onze dienstverlening en programmatie te blijven verbeteren, hebben we je feedback nodig.

  • NCRW en stuurgroep Zandloper houden verkiezingen

    27/09/24

    Enthousiaste kandidaten gezocht: ben je actief in het Wemmelse verenigingsleven of voel je je nauw betrokken bij de gemeenschap? Stel je dan kandidaat als (bestuurs)lid bij de Nederlandse Culturele Raad van Wemmel en/of de stuurgroep van de Zandloper.

  • Muzikaal feestje in de Zandloper

    27/09/24

    Op 25 oktober kan je in de Zandloper terecht voor een jazzy muziekavond. Base-12 opent de festiviteiten, gevolgd door LũpḁGangGang. Zanger en gitarist Anton Robberechts leerde de knepen van het vak in de academie van Wemmel.