Uit het centrum

Gezelligheid troef bij de gezelschapsspelmomenten in de Zandloper

20/09/24

De Gezinsbond en GC de Zandloper organiseren opnieuw gezelschapsspelmomenten voor massa’s spelplezier! Kom met je gezin en nodig vrienden uit en geniet samen op zaterdag 12 oktober en zaterdag 7 december, telkens van 16u tot 18u.

© Gezinsbond Wemmel

Er worden spelletjes, hapjes en drankjes voorzien, maar je mag zeker ook je eigen favoriete spel meebrengen. Het belooft een gezellige namiddag te worden voor jong en oud!

Deelname kost 2 euro per persoon voor niet-leden en 1 euro voor leden van de Gezinsbond. Betaal eenvoudig cash aan de deur. Mis het niet!

Deze activiteit is een organisatie van Gezinsbond Wemmel en GC de Zandloper.

Meer nieuws

  • Geef je mening!

    30/09/24

    Genoot je van een drankje in de Cultuur Bar-Bar, van een voorstelling, workshop of activiteit in ons gemeenschapscentrum? Dan horen wij graag je mening! Om onze dienstverlening en programmatie te blijven verbeteren, hebben we je feedback nodig.

  • NCRW en stuurgroep Zandloper houden verkiezingen

    27/09/24

    Enthousiaste kandidaten gezocht: ben je actief in het Wemmelse verenigingsleven of voel je je nauw betrokken bij de gemeenschap? Stel je dan kandidaat als (bestuurs)lid bij de Nederlandse Culturele Raad van Wemmel en/of de stuurgroep van de Zandloper.

  • Muzikaal feestje in de Zandloper

    27/09/24

    Op 25 oktober kan je in de Zandloper terecht voor een jazzy muziekavond. Base-12 opent de festiviteiten, gevolgd door LũpḁGangGang. Zanger en gitarist Anton Robberechts leerde de knepen van het vak in de academie van Wemmel.