Gemeenschapscentra

Geef je mening!

30/09/24

Genoot je van een drankje in de Cultuur Bar-Bar, van een voorstelling, workshop of activiteit in ons gemeenschapscentrum? Dan horen wij graag je mening! Om onze dienstverlening en programmatie te blijven verbeteren, hebben we je feedback nodig.

Jouw mening is belangrijk! De Zandloper staat voor een bruisende gemeenschap, waar iedereen zich welkom voelt. Je ervaringen en suggesties helpen ons om ons aanbod nog beter af te stemmen op jullie wensen. Misschien mis je een bepaalde activiteit, of heb je ideeën om onze faciliteiten te verbeteren? Wij staan open voor elke inbreng!

Het duurt slechts vijf minuten. Jouw input helpt ons om de Zandloper een plek te laten zijn waar iedereen zich thuis voelt en graag terugkomt.

Doe mee en maak kans op een leuke prijs!

Alvast hartelijk dank voor je tijd en moeite!

Meer nieuws

  • NCRW en stuurgroep Zandloper houden verkiezingen

    27/09/24

    Enthousiaste kandidaten gezocht: ben je actief in het Wemmelse verenigingsleven of voel je je nauw betrokken bij de gemeenschap? Stel je dan kandidaat als (bestuurs)lid bij de Nederlandse Culturele Raad van Wemmel en/of de stuurgroep van de Zandloper.

  • Muzikaal feestje in de Zandloper

    27/09/24

    Op 25 oktober kan je in de Zandloper terecht voor een jazzy muziekavond. Base-12 opent de festiviteiten, gevolgd door LũpḁGangGang. Zanger en gitarist Anton Robberechts leerde de knepen van het vak in de academie van Wemmel.

  • De Platenkast van Gilles Vanoverbeke

    27/09/24

    Pianist Gilles Vanoverbeke, als artiest beter bekend onder zijn pseudoniem Max Wolly, staat op vrijdag 25 oktober op het podium van de Zandloper met zijn groep Base-12, een Brussels jazztrio met popinvloeden.