submenu

De Buurderij Wemmel komt naar GC de Zandloper! - 15/09/2021

De Buurderij Wemmel verhuist van Campus Wemmel naar GC de Zandloper! GC de Zandloper verwelkomt vanaf 21 september het korte-keten-netwerk ‘De Buurderij’ van ‘Boeren & Buren’.

De Buurderij geeft iedereen de kans om kwaliteitsvol en eerlijk eten aan te kopen, rechtstreeks bij de producent, en brengt je letterlijk dichter in contact met het lekkere en verse aanbod van lokale boeren en leveranciers. Elke week kan je online via het webplatform van ‘Boeren & Buren’ een variërende bestelling plaatsen van lekkere groenten, fruit, vlees, zuivel, koffie, brood en ander seizoensgebonden lekkers. Tijdens het wekelijkse afhaalmoment op dinsdagavond ontmoet je bovendien de producenten zelf, en ontdek je de ecologisch verantwoorde werkwijze van hun producten die de natuur én de lokale landbouw ten goede komt.

Boeren & Buren wil iedereen voorzien van lekkere, lokale producten én de duurzame lokale landbouw van de toekomst helpen ontwikkelen en ondersteunen. Samen met lokale producenten wordt het aanbod zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, diversiteit, prijs en afstand. Hij/zij zorgt hierbij dat oneerlijke en onnodige concurrentie tussen de producenten wordt vermeden.

Af en toe wordt het afhaalmoment leuker gemaakt aan de hand van extra activiteiten (proeverijen, wedstrijdjes, demonstraties,…).  Vergeet wel niet je eigen boodschappentas mee te brengen want er wordt verpakkingsvrij gewerkt.

Praktische info:

1/ Online bestellen tot en met zondagavond 

Bekijk het ruime aanbod en bestel

2/ Afhalen van je bestelling op dinsdagavond tussen 17:00 en 17:45 uur:

GC de Zandloper (voor/binnenkoer) - Kaasmarkt 75 - 1785 Wemmel

 

Boeren & Buren from LRQDO on Vimeo.