submenu

Uitstel start verkoop seizoen '20-'21 - 13/05/2020

Het is nog onduidelijk wat dit najaar de maatregelen ter preventie van het Coronavirus voor de culturele sector zullen zijn.

Door de coronacrisis is de Zandloper gesloten sinds half maart. De afgelopen weken hebben wij moeten ervaren dat ons gemeenschapscentrum absoluut niet gemaakt is voor stilte en leegte. En dat het hier eigenlijk moet bruisen van activiteit. Omdat cultuur, ontmoeting en gemeenschapsvorming ons écht verbindt. Maar we beseffen allemaal dat dat nu even niet kan. Omdat gezondheid, gezond verstand én solidariteit nu voorrang krijgen.  

Maar we missen jullie, ons publiek, onze bezoekers, onze verenigingen, als nooit te voor. We missen de taalcursisten die dagelijks over de vloer komen, de deelnemers aan allerlei vergaderingen, yoga- of bewegingssessies, danslessen, repetities in de soundbak of kooklessen in de leskeuken, en het bruisende samenzijn in Cultuur Bar-Bar met het gezellig getik van de biljartballen op de achtergrond… We missen jullie in onze gangen, aan de vestiaire, in en rond onze theaterzaal op weg naar een voorstelling… We missen technici in opbouw en artiesten achter en op het podium.

Dus willen we zo snel mogelijk weer cultuur met jullie delen! Normaalgeziens stellen wij eind mei met enige trots onze fonkelnieuwe seizoensbrochure voor,  vol nieuwe voorstellingen en projecten die we samen met GC de Muze van Meise opnieuw voor jullie hebben uitgekozen. En we zijn ook effectief klaar om jullie volgend seizoen te verwelkomen op tal van originele en sfeervolle concerten, fijne comedy- & theatervoorstellingen, familievoorstellingen, filmavonden en inspirerende cursussen of workshops en unieke evenementen.

Maar omdat wij nu geen zicht hebben op de impact van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus vanaf het najaar, en dus niet weten hoeveel mensen we zullen mogen ontvangen op voorstellingen, cursussen en projecten, hebben wij beslist om de start van onze abonnementen- en ticketverkoop, en dus ook het verspreiden van onze brochure,  uit te stellen. Hou daarom zeker onze website in de gaten voor de meest actuele informatie. 

Blijf ondertussen goed voor elkaar en jezelf zorgen!