submenu

8e Grote Prijs van Wemmel - 29/03/2018

Zeepkisten- en gocartrace

Op vrijdagavond 11 mei zorgt de zeepkisten- en gocartrace voor een kleurrijke en feestelijke opening van het nieuwe centrum van in Wemmel, dat maandenlang was afgesloten door infrastructuurwerken.

Wies Herpol, werkgroep GP Wemmel: ‘We zijn benieuwd naar de beleving van het nieuw parcours. De ingrediënten blijven snelheid, originaliteit en veel ambiance. Om de jeugdverenigingen een duwtje in de rug te geven, hebben we onderstellen aangekocht. In de eerste edities konden we deze gebruiken van JES, maar de levensduur daarvan was beperkt. Daarom hebben we nu ruimte in het budget vrijgemaakt.’ De prijzenpot bedraagt 500 euro. De Grote Prijs van Wemmel is een organisatie van Jeugdraad Wemmel en de Nederlandstalige Culturele Raad Wemmel met de steun van het gemeentebestuur van Wemmel en de Vlaamse overheid.

Wil je graag meedoen? Schrijf je in via info@gpwemmel.be of 02 462 03 90 voor één van de wedstrijden: zeepkisten voor 1 tot 2 piloten (gratis), zowel kinderen (6 tot 12 jaar) als volwassenen. Team gocart: min. 4 tot max. 6 personen (10 euro).

Alle info, de spelregels alsook een schema voor het bouwen van een zeepkist, vind je terug op www.gpwemmel.be. Je vindt de GP ook op Facebook via 8e Grote Prijs Wemmel.