submenu

programma - humor

William Boeva - Reset

Het leven van comedian William Boeva werd na zijn succesvolle debuut één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en soms een plekje kots. Nu de rit voorbij is, blijft er een onbehaaglijk gevoel over. Alles is veranderd, maar is hij zelf wel veranderd?
19 okt
20.00 uur

Wouter Deprez (try-out) - LEVEND & VERS

Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Wat doe ik het allerliefste? Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen. Met de goesting van het begin en de ervaring van de oude rot....
21 dec
20.00 uur

Lukas Lelie - Ik doe mijn best

Lukas Lelie, bekend van onder meer ‘De Slimste Mens’ en ‘De Ideale Wereld’, stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij een en ander niet begrijpt en niet kan. En dat leverde hem Humo’s Comedy Cup op.
01 feb
20.00 uur

Jan Jaap van der Wal - Schoon

In Nederland is Jan Jaap van der Wal een bekende politieke satiricus en mediafiguur. Maar intussen is ook Vlaanderen als een blok gevallen voor zijn ongedwongen stijl. Bekendheid verwierf hij door geestige bijdrages in ‘De Ideale Wereld’ en uiteraard ‘De Slimste Mens ter Wereld’.
29 mrt
20.00 uur

Kamal Kharmach - De schaamte voorbij

Dit debuut is scherper dan ooit. Letterlijk, want Kamal is 120 kilo lichter. Maar ook figuurlijk, omdat hij vastbesloten is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien. De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen is hij nog altijd een onzeker dikkerdje.
19 apr
20.00 uur