submenu

programma - humor

Nele Bauwens - Wat een geluk

Nele Bauwens, bekend van El Tattoo del Tigre en Hormonia, maakt haar publiek deelgenoot van haar leven aan de hand van rake teksten en ontroerende liedjes, grappige observaties en de nodige zelfspot. 'Wat een geluk' is haar tweede solovoorstelling, waarin ze vertelt over haar eerste liefde Ronnie De
06 dec
20.00 uur

Sven de Leijer - Content

Sven de Leijer mag niet klagen. Sterker nog: hij wil niet klagen. Want hij is dankbaar. Hij staat erop dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook en vooral die van jullie.
18 jan
20.00 uur

Otto-Jan Ham - Even goede vrienden

Otto-Jan Ham, de flamboyante presentator van ‘De Ideale Wereld’ op Canvas, komt naar de Zandloper met zijn eerste interactieve, humoristische onemanshow. Met hier en daar, als we niet oppassen, wat ruimte voor ontroering.
14 feb
20.00 uur

Steven Goegebeur - De man van morgen

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht ziet. Een wervelende vertelling over hoe om te gaan met de toekomst.
04 apr
20.00 uur

Wim Opbrouck en Ron Reuman - TV-tunes K.N.T. revisited

Het idee van deze voorstelling is even simpel als doeltreffend: melodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. Laat je tijdens deze heuglijke avond met plezier meevoeren naar je jeugdjaren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip.
25 apr
20.00 uur

Erhan Demirci - Wa make?

In zijn stand-upoptredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp. Na zijn eerste succesvolle humorvoorstelling ‘Komt goed!’ zoekt Erhan Demirci in deze show uit hoe we met elkaar omgaan.
09 mei
20.00 uur