submenu

programma - familie

Radio Fiona - Waar het theater weer tot leven komt

03 jan tot 31 mrt
In de lege wandelgangen van een schouwburg is de conciërge Fiona alleen achtergebleven. De schouwburg is toe. Niemand speelt of danst nog op de planken, niemand zit verwonderd te kijken in de zaal. Het is stil.  Om de leegte in huis -en in haar hart- te vullen, start Fiona haar eigen radioprogramma
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
03 jan

stage Nederlands 6 – 11 jaar - Keukenrebellen

15 feb tot 19 feb
volzet
Tijdens deze kookvakantie gooien we mes en vork aan de kant. We maken een knetterend houtvuur, roosteren zelfgemaakte brochettes en eten met onze handen. We zoeken brandnetels en maken er lekkere soep van. We eten alles op met een zelfgemaakte houten lepel. Smakelijk!
vliegicoon
15 feb

Onward (5+) - Ontbijtfilm

‘Onward’ speelt zich af in een fantasiewereld, bewoond door elfen, trollen en eenhoorns. Twee elfenbroers trekken op een buitengewone queeste om te achterhalen of er nog wat magie over is in de wereld.
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
28 mrt
10.00 uur

Brandweerman Sam (3+) - Ontbijtfilm

‘Brandweerman Sam’: Alarm in Piekepolder! Hanna en Joe raken in de penarie met hun barbecue en Mandy geeft haar tuin een make-over. Gelukkig kunnen de bewoners altijd rekenen op brandweerman Sam!
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
28 mrt
10.00 uur