submenu

film - Wolfwalkers (2e & 3e graad)

Wanneer Robyn met haar vader naar Ierland reist om er op de laatste wolven te jagen, hoort ze verhalen over de mysterieuze ‘wolfwalkers’. Ze ontmoet Mebh, een heel bijzonder meisje met wilde rode haren. Dwalend door het woud, op zoek naar wolven, wordt het tweetal steeds verder meegezogen in een wereld vol magie.

De makers van de Oscargenomineerde films Song of the sea en The secret of Kells brengen opnieuw een must-see familiefilm naar het grote scherm. Een instant klassieker vol magie, fantasy, vriendschap en wilde natuurkrachten.

een film van Ross Stewart en Tomm More l 2020 l Frankrijk, Ierland en Luxemburg l Nederlands ondertiteld of Nederlands gedubd l 103 min.
thema’s: anders zijn, conflicthantering, gezin en familie, identiteit (ik en de wereld), natuur en milieu, sprookjes en fantasie, vriendschap en liefde, weerbaarheid, ziekte en verlies


optievoorstelling om 13.30 uur

workshop bij 'Wolfwalkers'
Laat je inspireren door de prachtige magie van Wolfwalkers.

Laat de innerlijke wolf in jezelf los! We laten ons inspireren door de prachtige tekenstijl en de magische toon van de film. Via tekenanimatie verander je jezelf in een wolf. Met een VR-bril of 360° video kijk je door de ogen van dieren. Je leert animeren met een x-sheet en maakt hiermee een korte stop-motion animatie in de stijl van Wolfwalkers.

kostprijs: € 200 /klasgroep l duur: 2 à 3 uur l max. 25 leerlingen
locatie: op school of in Cc Strombeek (afhankelijk van beschikbare ruimtes)

datum

  • schoolvoorstelling

praktische info

adres

Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Grimbergen

prijs

  • ticketprijs: 4 euro