submenu

Steven Mahieu - Full Contact Tour

Nu podiumbeest Steven Mahieu meer dan een jaar lang in zijn kooi heeft moeten zitten, is hij gretiger dan ooit om opnieuw Vlaanderen rond te trekken met zijn “Full Contact Tour”. In de eerste reeks van deze tournee was Steven al één brok power die zijn publiek bij het nekvel greep, dat een mens zich nu alleen maar kan afvragen welke invloed die lange, ongevraagde pauze zal hebben. Om eerlijk te zijn: Steven weet het zelf ook niet. Hij kan je alleen beloven dat de Full Contact Tour nog een pak intenser wordt: de vulkaan staat op uitbarsten en in die explosie gaat Mahieu voluit voor de rauwe energie van het moment. Een beginpunt en een eindpunt is er, maar alles wat daartussen gebeurt, wordt een heerlijk onvoorspelbare trip. Full Contact in het kwadraat.

Vaste supportact Hans Cools is ook deze keer van de partij om kalm tegengewicht te bieden.

 

‘Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect.’
**** De 
Standaard

‘Zijn humor is pijnlijk grappig en snijdt heel scherp.’
VRT NWS

‘Full Contact Tour’ is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden

en de dood.’
De Morgen

 

Wat fijn dat je naar de Zandloper komt!

In en rond de Zandloper zijn er werkzaamheden, klik hier voor de laatste update van deze werken. We vragen je ook om rekening te houden met de huidige gezondheidsmaatregelen, deze vind je hier.

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 2 uur voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.
 

datum

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 20 euro
  • voorverkoop: 19 euro
  • abo 6: 18 euro
  • abo 10: 17 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

In de pers