submenu

Myrddin & Imre De Cauter - Aperitiefconcert

Myrddin De Cauter, de jongste zoon van multi-instrumentalist Koen De Cauter, is een fenomeen in de wereld van de hedendaagse muziek. Als tiener ontdekte hij de rijkdom en originaliteit van de flamencogitaar. Gerardo Nuñez en Manolo Sanlucar waren zijn voornaamste inspiratiebronnen. Myrddins technische virtuositeit, zin voor experiment en lyrische gevoeligheid versmelten tot een unieke muzikale wereld. Met zijn laatste album ‘Rosa de Papel’ bewijst hij dat flamencovirtuozen niet noodzakelijk uit Spanje hoeven te komen. Celliste Imre, de dochter van Myrddin, debuteerde met haar vader op Gent Jazz 2018.

Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal.
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.

datum

  • afgelast

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 18 euro
  • voorverkoop: 16 euro