submenu

Muziektheater De Kolonie & Warre Borgmans - IN TOPFORM!

Drie casanova’s confronteren je in deze voorstelling met hun blote ziel, hun naakte innerlijk, hun lillend bloedend vlees. Niemand minder dan theatermonument Warre Borgmans brengt samen met muzikale duizendpoot Bo Spaenc en virtuoze accordeonist Gwen Cresens hoogstaande poëzie, anekdotiek uit de goorste goot en naar adem snakkende melodieën die je tot in je diepste vezels zullen raken. Niemand wordt gespaard!  Allerminst deze charmante drievuldigheid.

Dus: aanschouw dit olympische triumviraat dat je tegemoet treedt zonder kunstmatige gezichtscosmetica of anderszins verdoezelende correcties. Enkel hun rauwe oprechte blik en dito gehavende lijven zullen je verleiden en ontroeren.

Deze knalvoorstelling is de opvolger van 'Mevrouw Bob', 'De Wattman', '2 zielen' en 'De woordenaar'.

Over de vorige voorstelling schreef De Standaard (****) het volgende: ‘’De woordenaar’ is een combinatie waar geen speld tussen te krijgen valt. De timing verraadt vakmanschap, het evenwicht tussen solo en samenklank een teamprestatie van een hogere orde. Vanden Broeckes trouwpartij mag dan in mineur eindigen, zijn huwelijk met Muziektheater De Kolonie is er eentje dat toeters en bellen verdient.’

Warre Borgmans: spel, tekst & concept
Bo Spaenc: compositie & concept
Bo Spaenc & Gwen Cresens: livemuziek

Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal.
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.

datum

  • uitgesteld

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • Kassa: 22 euro
  • voorverkoop: 20 euro