submenu

Tine & Pieter Embrechts - Spelen in den hof

Broer en zus, allebei rasperformers, begenadigde vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar verandering in. Op verzoek van een vriendin-verpleegster namen ze samen vanuit hun bubbel hoopvolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren en door corona geen bezoek mochten ontvangen. De reacties logen er niet om. Geestig, ontroerend en bezield blijken de stemmen van broer en zus prachtig te blenden.

Plots volgde een reeks interactieve onlineconcertjes vanuit hun tuin én een mooie concertreeks op de Zomer van Antwerpen 2020.

Met het muzikale vuur terug aangewakkerd staan ze nu samen op het podium van de Zandloper met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, Vlaamse klassiekers en prachtige Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar. Less is more en 100 % coronaproof. Welkom!

Fijn om te weten …

Voor de lockdown was Tine op tournee met het liedjesprogramma Jukebox 2020, samen met Lucas Van den Eynde, Nele Bauwens en een groot orkest. Een levende jukebox met 100 van de mooiste Nederlandstalige liedjes. Ondertussen speelde Pieter in Amsterdam de pannen van het dak in de muziektheatervoorstelling LAZARUS van David Bowie, onder regie van Ivo Van Hove. Pieter kreeg hiervoor de musicalaward ‘Beste mannelijke hoofdrol 2020’.

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling?
Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. 
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

datum

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • Kassa: 20 euro
  • voorverkoop: 18 euro