submenu

JMF – HOMEPARTY - Live Videostream: feestje in je eigen kot

Er komt dit jaar geen jaarmarkt en dus ook geen jaarmarktfestival. Om dit slechte nieuws te verzachten organiseren we  op vrijdag 3 juli een leuk, alternatief feestje in de Zandloper! Meteen het sluitstuk van dit seizoen. Via een live videoverbinding bieden wij je 2 dj-sets aan in je eigen woonkamer.

Alle Wemmelse kinderen kunnen van 19 tot 20 uur hun hart ophalen bij een spetterende KINDERFUIF met niemand minder dan 'dj Tony van Discobar RiZOTTO' (aka Bert Vannieuwenhuyse). Bekijk zijn filmpje hieronder!
Om 22 uur verzorgt dj Samsation een stomende partyset van anderhalf uur dansplezier.

Volg dus zeker onze FACEBOOK en INSTAGRAM-berichten zodat je op vrijdag 3 juli klaar zit om in te loggen!

Maar dit is nog niet alles…  Want we koppelen hier 2 wedstrijden aan om dit event ‘anders’ te beleven.

WEDSTRIJD 1: KOM DE DJ-SETS LIVE MEEMAKEN!

Zowel voor de dj-sessie van dj Tony  als voor die van dj SAMSATION maken 5 (familie)bubbels van max. 10 personen kans op een unieke feestervaring. Win een 'bubbelticket' om LIVE op dit feestje aanwezig te zijn in onze zaal!

Volledig coronaproof, op veilige afstand van de andere bubbels en met drankbediening aan je bubbeltafel! We maken van onze Zandloperzaal een gezellige feesttempel. Doe mee! Vul dit formulier in of stuur ons een mailtje  met als onderwerp:  JMF HOMEPARTY – BUBBELTAFEL (+ aantal personen met voornaam + familienaam + mailadres + gsm-nummer)

WESTRIJD 2: NEEM THUIS DEEL AAN DE ‘GOLDEN CIRCLE’

Maak kans op een plaatsje in de ‘Golden Circle’ . Je volgt de Livestream van de dj’s een tijdje via een apart platform (MS-TEAMS). Kom zelf dansend en feestend in beeld in de Livestream, en stuur verzoeknummers naar de dj’s. Doe mee! Vul dit formulier in of stuur ons een mailtje te sturen met als onderwerp: JMF HOMEPARTY – GOLDEN CIRCLE (+ naam + familienaan + mailadres + GSM nummer)

We maken dit evenement coronaproof. Daarvoor hebben we ook jullie hulp nodig.
Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in de Zandloper, respecteer de 1,5 m afstand bij mensen die niet tot je bubbel behoren en draag een mondmasker.
Er zijn echter kinderen en volwassenen die een verhoogd risico hebben. Twijfel je of je daartoe behoort? Kijk dan hier voor meer info (kinderen/volwassenen). 

datum

praktische info

vliegicoon

genre

muziek, humor, dans

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel