submenu

Warm Wemmel - Wemmel’s got talent IV

Save the date! Op zaterdag 9 november 2019 organiseert Warm Wemmel i.s.m. de Zandloper voor de vierde keer ‘Wemmel's got talent’! Opnieuw zal artistiek talent van eigen bodem en van alle slag het podium bevolken in een toffe sfeer en een bruisende omkadering. Vorig jaar waren meer dan 1.100 bezoekers laaiend enthousiast en werd meer dan 10.000 euro ingezameld op deze warme solidariteitsavond. Warm Wemmel wil alle Wemmelaars met elkaar in contact brengen en zo een warme gemeenschap creëren.

voorlopig programma:

1ste blok: 19u30 – 20u10

Lotte Vernaeve
Lotte is 17 en heeft een engelenstem. Op 9 november zorgen wij op het podium alleen voor een micro. Meer heeft ze niet nodig om het publiek te betoveren en haar unieke zangtalent te delen met jou.

D’Ans Atelier Steps
STEPS is een begrip in Wemmel en omstreken. Al meer dan 20 jaar geven Ann en haar collega’s dansles in alle vormen en kleuren aan groot en klein in de Zandloper. Zaterdag zorgen ze er weer voor dat iedereen samen swingt.

Victoria Verbelen
Victoria is 14 en gepassioneerd door muziek. Al jaren speelt ze onder meer dwarsfluit en piano. Op zaterdag 9 november zijn we meer dan ooit benieuwd naar het instrument dat ze het liefste ziet. Of combineert ze gewoon de 2, wie weet? :)

Mater Dei Leerlingen
Uiteraard is de Mater Dei-school er ook bij tijdens deze editie. Juf Nathalie en haar kinderen brengen jullie in vervoering met liedjes die alle hartjes in zaal zullen breken.

Inaya
Inaya Al Mousa is 10 en is een vrolijke meid in het 5e leerjaar van de Sint-Jozefschool. Op Wemmel’s Got Talent zingt ze graag een nummer voor jullie. Wij zijn even benieuwd als jullie of ze jullie beroert met haar mooie stem, dan wel de zaal aan het dansen zet.

Zuurstof
Zuurstof, dat is Zwangere Guy maar dan op Wemmelse leest geschoeid. Zuurstof, dat zijn jonge gasten die de bruisende Brussel-vibe vertolken op het podium. Dit hiphoptalent moet je gewoon gezien hebben als dat niet al lang gebeurd is. Op 9 november gaan ze met een paar nummers De Zandloper ongetwijfeld in vuur en vlam zetten.

2de blok: 20u30 – 21u20

Alien D
Krasse gasten die zichzelf graag ‘the most shitty band of the world’ noemen. One, two, three, four… Let’s Go! Remember that? Dan ga je genieten.

Mater Dei Leerkrachten
De leerkrachten van Mater Dei smijten zich elk jaar voor Warm Wemmel. Is het niet op school zelf, met een inzameling voor het goede doel, dan wel op het podium met een speciale act. We zijn razend benieuwd wat ze dit jaar aan muzikaal talent zullen tonen. 

Amaury
Amaury is jong, maar dat belet hem niet om ontzettend getalenteerd te zijn als hij achter zijn piano plaatsneemt. Op zaterdag 9 november laat hij een deeltje van al zijn pianotalent zien. Kom dat zien en geniet mee van de schoonheid.

Zingding
Zingding, dat zijn heel veel Wemmelaars - jong en oud - die graag samen zingen. Omdat ze daar gelukkig van worden. Zo simpel is het. Ook op 9.11 brengen ze weer het beste van zichzelf op het podium van De Zandloper. Zing gewoon mee in de zaal. Kippenvel verzekerd! 

3de blok: 21u40 – 22u30

Cardy Biekes
Eerder waren ze de Spice Girls, de Tesoro’kes en de Dua Lipa’kes, dit jaar zijn ze de De Cardy Biekes. De Wemmelse hartsvriendinnen brengen opnieuw ambiance in de keet op een nummer van de Amerikaanse rapster Cardy B

GBS
De GBS vierde vorig schooljaar haar 50e verjaardag. Leerkrachten en leerlingen bundelden toen hun talenten voor een unieke podiumact. Ze genoten er zo van dat ze dat dit jaar opnieuw doen in De Zandloper! 

Academie Wemmel
De Wemmelse dansacademie is een begrip op zich. Ze staat garant voor hoogstaande kwaliteit en talent. Onder toeziend oog van Kathleen Harre brengen de academie ook dit jaar een hoogstaande dans-performance. Eentje om duimen en vingers bij af te likken.

Melina Clijsters
Voor het goede doel wil Melina maar al te  graag haar verborgen zangtalent inzetten. Het is te zeggen: nog verborgen voor Wemmel. Want Melina heeft al heel wat podiumervaring.  Sinds enkele jaren woont ze in Wemmel en op zaterdag 9/11 gaat ze hier eindelijk in première gaan.

The Bassment
Een aanstormende rockgroep van vier vrienden die ook vorig jaar de tent in lichterlaaie zette. Hun fanbase neemt zienderogen toe. Zij sluiten de talentenjacht af dit jaar met steengoeie covers van legendarische rockgroepen.

+ slotconcert Buckwood Mojo & Guests: 22u50
Dit jaar verzorgen Hans ‘Wainke’ De Boeck - een begrip in Wemmel - en zijn Buckwood Mojo het afsluitend concert na de talentenshow. Buckwood Mojo, dat is blues, dat is jazz, maar dat is ook rock and roll in hart en nieren.  Rockin’ and Jivin’ staan Buckwood Mojo & Guests garant voor een dansbare cocktail. 

+ afsluitende fuif met DJ Samsation: 0.30u
In enkele jaren tijd heeft Sam zich ontpopt tot dé DJ van Wemmel en omstreken, zelfs tot in het Constant Vanden Stock-stadion van Anderlecht. Net zoals vorig jaar sluit DJ Samsation de Warm Wemmel-avond af met een spetterende fuif. P.A.R.T.Y!

NOG MEER!

Sint-Jozef basisschool 
Net als vorig jaar is Sint-Jozef er weer bij om de binnenkoer van De Zandloper op 9 november de warmste binnenkoer van Wemmel te maken. Leerlingen en leerkrachten zorgen voor allerhande lekkere gerechtjes en warme gebakjes. 

Campus Wemmel 
De leerlingen van Campus Wemmel zorgen op 9 november voor een professionele en warme ontvangst in rode loper stijl. Bovendien tonen ook zij hun kooktalent op de binnenkoer van De Zandloper voor wie een hongertje heeft. 

Sibeljazz 
Wemmelse rasmuzikanten die jazz naar een hoger niveau tillen. De hele avond zal de Sibel-jazz combo paraat staan - in onze lounge in De Zandloper - om uw babbels te vergezellen van schitterende jazz-pareltjes. 

datum

praktische info

genre

evenement

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • vrije bijdrage