submenu

Kookworkshop Sushi - Sushi's: van maki tot california rolls

In het voorjaar van 2019 organiseren we in de Zandloper drie extra kookworkshops, elk met een unieke en uitzonderlijke invalshoek. Kook je graag en wil je eens iets anders leren maken, dan is dit je kans. Gediplomeerde hobbykok Christophe Vermeiren (COOVI Anderlecht, begeleider kookclub ‘De Kloppers’) deelt graag met jou zijn passie voor voeding en creativiteit in de keuken, en is begeleider van deze drie lekkere kookdemonstraties.

Hou je van lekkere, verse sushi? Ontdek alles wat je moet weten en kunnen om je eigen maki en california rolls te creëren. We leren je hoe je de kleefrijst klaar moet maken en de maki’s in het zeewier moet rollen. We combineren en experimenteren met verschillende soorten vullingen (groenten, vis, ei). We proeven en nemen een doosje sushi mee naar huis.

telkens van 19 tot 22 uur in de leskeuken van de Zandloper

minimum 6 en maximum 12 deelnemers.

prijs per workshop: 35 euro
Breng je keukenschort mee.

Omdat de inschrijvingen zo vlot verliepen, onderzoeken we momenteel een tweedse sessie van deze workshop. Mocht je op de hoogte willen gehouden worden wanneer deze doorgaat. Schrijf je dan in op onze wachtlijst door een mailtje te sturen naar info@dezandloper.be

datum

  • uitverkocht

praktische info

genre

vorming

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • voorverkoop: 35 euro