submenu

Kookworkshop chocolade - Maak zelf eenvoudige chocoladeproducten (truffels & pralines)

In het voorjaar van 2019 organiseren we in de Zandloper drie extra kookworkshops, elk met een unieke en uitzonderlijke invalshoek. Kook je graag en wil je eens iets anders leren maken, dan is dit je kans. Gediplomeerde hobbykok Christophe Vermeiren (COOVI Anderlecht, begeleider kookclub ‘De Kloppers’) deelt graag met jou zijn passie voor voeding en creativiteit in de keuken, en is begeleider van deze drie lekkere kookdemonstraties.

In deze workshop leer je de basistechnieken om chocolade te verwerken tot eenvoudige chocoladeproducten. We smelten en tempereren Belgische chocolade om te kunnen uitpakken met lekkere zelfgemaakte dompel of handpralines te maken als een echte chocolatier: Manon, truffel … Op het einde neem je je eigen creaties neem naar huis.

telkens van 19 tot 22 uur in de leskeuken van de Zandloper

minimum 6 en maximum 12 deelnemers.

prijs per workshop: 35 euro
Breng je keukenschort mee.

datum

  • uitverkocht

praktische info

genre

vorming

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • voorverkoop: 35 euro