submenu

Guy Van Dromme & Adriaan Severins (slaapconcert) - ONE / 50° 54′ 22″ N - 4° 18′ 23″ E

In navolging van het fel gesmaakte slaapconcert voor baby’s van vorig seizoen organiseert de Zandloper opnieuw een unieke, relaxerende muziekervaring, maar dit keer voor volwassenen.
De Zandloper heeft de eer om de eerst te mogen zijn, dit project gaat bij ons in première.

‘ONE / 50° 54′ 22″ N - 4° 18′ 23″ E’  is -naast een ludieke verwijzing naar de geografische coördinaten van de Zandloper-  het fonkelnieuwe muziekproject van pianist Guy Vandromme en geluidskunstenaar Adriaan Severins, waarin ze samen op zoek gaan naar nieuwe vormen van samenspel tussen het ‘klassieke’ klavier en de mogelijkheden van een sounddesigner. Ze creëren een ruimte waarin de grenzen tussen muzikant & publiek, tussen hedendaags & klassiek en tussen akoestisch en elektronisch helemaal vervagen. De voorstelling is ‘een moment’, en kent geen playlist. De muzikanten gaan als dj's te werk en selecteren ter plekke waar de avond naartoe zweeft. Het publiek op haar beurt kiest zelf hoe ze dit willen ondergaan: zittend, liggend, staand, indommelend, slapend of bewegend.

Speciaal te gast op deze exclusieve première is de atypische vocaliste Maja Jantar, een zangeres met ruime ervaring in opera, performance als beeldende kunst, die een dromerige feeëriek aan de performance toevoegt.  

Met:
Guy Vandromme – klavieren
Adriaan Severins – live-soundscape
Maja Jantar - Vocals / Visuals  
Daan Tytgat – techniek

Werk van ondermeer Frey, Cage, Satie, Ligeti, Bach en vele anderen.

GC de Zandloper
Zaterdag 16/12/2017
19.00 uur
max. aantal toeschouwers: 150 personen.  

Let op: In tegenstelling tot wat er in de brochure Klassiek Noordrand staat, gaat dit concert wel degelijk door in GC de Zandloper (en dus niet in de kerk van Ossel)

tickets

  • afgelast

praktische info

genre

muziek

adres

GC de Zandloper, theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • voorverkoop: 14 euro
  • kassa: 16 euro