submenu

Het kleine spookje Laban (3+) - Ontbijtfilm

Middernacht en de maan schijnt boven het kasteel Goedemorgenzon. Spooktijd dus. Maar het kleine spookje Laban lijkt niet op alle andere spoken, want hij is zelf heel bang. Bang voor spoken, maar ook voor het donker, voor de Kerstman, en soms zelfs… voor zichzelf! Terwijl zijn jongere zusje Labolina niets liever doet dan mensen de stuipen op het lijf te jagen, weet Laban helemaal niet hoe dat moet. Volgens Mama Spook komt dat allemaal wel in orde; hij moet gewoon nog veel leren.

Het kleine Spookje Laban biedt zes supercharmante verhaaltjes met het spookje Laban in de hoofdrol, naar het gelijknamige kinderboek van Inger en Lasse Sandberg. Het 3D-animatiegeweld wordt hier wijselijk achterwege gelaten, ten gunste van een pure animatiestijl. De verhaaltjes gaan over vriendschap, moed, angst, maar zijn vooral ontwapenend en grappig. Zeer geschikt voor de allerkleinsten.

Zweden, 2007, 45 minuten, geen taal

Met een uitgebreid ontbijt en een grappige film begint je zondag goed! Om 9 uur serveren we een heerlijk ontbijt. Om 10 uur starten de films. Reserveren voor het ontbijt is verplicht en kan tot maandag 12 februari 2018.

tickets

praktische info

vliegicoon

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • FILM EN ONTBIJT VOLWASSENEN: 10 euro
  • FILM EN ONTBIJT KINDEREN (-12j): 6 euro
  • kassa: 4 euro
  • voorverkoop: 3 euro