submenu

Over ons - Cultuur Bar Bar

Sinds september 2016 wordt het café van GC De Zandloper uitgebaat door Lobke en Lennert Van Belle, broer en zus. Zij leggen met hun Cultuur Bar-Bar de nadruk op een uitgebreide eetkaart tegen democratische prijzen, gecombineerd met een uitmuntende service van het personeel.

In tegenstelling tot wat de naam laat vermoeden is Cultuur Bar-Bar dé plek bij uitstek voor cultuurliefhebbers die willen genieten van een hapje en drankje tijdens hun bezoek aan het Gemeenschapscentrum.

Daarnaast verwelkomen Lobke en Lennert ook alle culinaire fans met een uitgebreide eetkaart die uitsluitend versbereide gerechten bevat. Ook bedrijfsseminaries, bijeenkomsten van verenigingen of familiefeesten kunnen met een persoonlijke aanpak tot in de puntjes worden verzorgd.

Of je nu snel een drankje komt halen tijdens de pauze van een voorstelling, ’s morgens even langskomt voor een heerlijke koffie, ’s middags wil genieten van een dagschotel of ’s avonds uitgebreid wil komen dineren; Cultuur Bar-Bar verwelkomt iedereen met een glimlach, 7 dagen op 7 van ’s morgens tot ‘s avonds.

lunch
Kom lunchen en geniet van een verse dagsoep en dagschotel voor slechts 12 euro. Deze is standaard wel enkel verkrijgbaar op weekdagen. In het weekend kan het wel op aanvraag maar dan enkel voor grote groepen.

openingsuren
open alle dagen vanaf 11 uur, keuken open van 12 uur - 14 uur en 18 uur - 21 uur.
Op zondag sluiten ze om 15 uur.
Op wettelijke feestdagen gesloten. (Ze maken nergens de brug)
Cultuur Bar-Bar is in de onderstaande periodes gesloten:
van 23/12/2019 tem 05/01/2020. 

richtlijnen voor een vlotte werking
Eters: het is aangeraden te reserveren, zeker voor een voorstelling. Bestellingen worden aanvaard tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling.
Drinkers: Om tijdens de pauze van voorstellingen de snelheid te garanderen vragen wij u om geen warme dranken te bestellen en aan te schuiven aan de kassa.

betaalmogelijkheden
Je kan cash of met Bancontact betalen.

catering
Kom je met een grote groep, wil je catering voor je evenement in de Zandloper? Bekijk de mogelijkheden

contact
02 460 19 78 of cultuurbarbar@dezandloper.be

menukaart