submenu

Vrijwilligers in de bloemetjes - 06/05/2014

21 Wemmelse vrijwilligers werden op 25 april in de bloemetjes gezet tijdens het ‘erepenningenfeest’ in de Zandloper. Dat gebeurde als blijk van appreciatie voor hun inzet voor het Wemmelse verenigingsleven. Vroeger ontvingen de gevierden een eremedaille. Nu kregen ze een beeldje dat verwijst naar de verbondenheid die vrijwilligerswerk met zich meebrengt. Tot slot volgde een fotosessie voor het gulden boek van Willy Spittaels, waarin alle gevierden sinds het ontstaan van het initiatief werden opgenomen. Met een drankje en een optreden van Maharadjazz kon de avond niet meer stuk. Het werd een gezellig samenzijn met vrienden, vrijwilligers.

Gehuldigden: Jeannine Binst, Bob De Cuyper, Frans De Visscher, Gerard De Vreker, Frieda Hermans, Charles Keghels, Lieve Lauwerier, Raymond Lambrechts, Geert Pittomvils, Roger Rademaekers, Liliane Reynaers, Patty Van Breedam, Paula Van Den Heuvel, Jozef Verhasselt, Johan Waegeman, Monique Froment en Simonne Vermeeren.

Niet op de foto: Stefaan Jespers, Peter Lasat, Monique Van der Straeten en Jean Van Everbroeck Een organisatie van de Nederlandse Culturele Raad Wemmel (NCRW), in samenwerking met GC de Zandloper.