submenu

verenigingen - Activiteiten

+ TOEVOEGEN

Alle activiteiten van de verengingen vind je in de onderstaande lijst.
Daaronder vind je ook de andere activiteiten die plaatsvinden in en rond Wemmel.
De wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse activiteiten vind je hier.

VERENIGINGEN

Chiro Wemmel - Kerstmarktje

De leiding van Chiro Wemmel tovert het chiroplein jaarlijks om in een gezellig kerstmarktje. Ouders, leden, vrienden kunnen gezellig met elkaar praten met een jenever in de hand. Naast jenever voorzien we ook frisdranken en kleine snacks om te verslinden. Ook vuurtjes zullen zijn aanwezig! Tot dan!
23 dec
17.00 uur

Landelijke Gilde - fakkeltocht

Avondwandeling door de Relegemse veldwegen. Met echte fakkels! De sfeer wordt er in gebracht met kerstmuziek. Onderweg krijgen we een stevige borrel, warme Glühwein of chocomelk. Bij aankomst aan de school worden we vergast op pannenkoeken met koffie, Glühwein of warme chocomelk.
12 jan
18.00 uur

Sociaal culturele vereniging van Liberale vrouwen - Nieuwjaarsfeest

Jaarwoordje voorzitter met voorstelling jaarprogramma 2019 Noorse visschotel en gemengde wintersla (alternatief: Breugelse vleesschotel) met bijpassende wijn - water Patisserie-buffet, koffie of thee Gezellig samenzijn Inschrijven voor 20/1 en betalen op rek.nr.BE39 9790 7971 6019 van SCVLV
23 jan
19.00 uur

Chiro Wemmel - Kinderfuif Chiro Wemmel

Een supercoole fuif voor alle kinderen van 3- 15 jaar met de laatste hits, verkleede DJ's en enthousiaste leiding om mee te dansen! Ook de ouders kunnen ondertussen genieten van een drankje aan de toog! Tot dan!
23 feb
18.00 uur

Chiro Wemmel - Party Detox

De jaarlijkse gezellige chirofuif! Met tal van leuke DJ's, lekkere bieren/dranken en de zwoelste schijven. Een knaller van formaat met de leukste leiding van heel Wemmel!
23 feb
21.30 uur

Chiro Wemmel - Stoempfestijn

Het jaarlijks eetfestijn van Chiro Wemmel. Goeie stoemp met saucissen, wat wil ne mens meer? In een gezellige setting kan men de kampsfeer terug opsnuiven. Lekker eten, goed drinken, wel zaterdag heb je maar 1 adres nodig! De opbrengst gaat naar het aankopen van een shelter!
16 mrt
12.00 uur

ANDERE ACTIVITEITEN