submenu

verenigingen - Activiteiten

+ TOEVOEGEN

Alle activiteiten van de verengingen vind je in de onderstaande lijst.
Daaronder vind je ook de andere activiteiten die plaatsvinden in en rond Wemmel.
De wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse activiteiten vind je hier.

VERENIGINGEN

Natuurpunt Wemmel - Wandelen

Avondwandeling door de velden rond Kobbegem. Meebrengen: stevige schoenen en kleding naargelang het weer.
23 aug
19.30 uur

Landelijke Gilde - Fiets- en wandeltocht

We vertrekken samen aan de gemeenteschool van Relegem met de auto. De fietsliefhebbers zorgen zelf voor hun fiets en het fietsvervoer. De rit gaat, aan een gezapig tempo, langs rustige vlakke wegen gedurende een 30-tal km. Voor de wandelaars stippelden we ook een mooi parcours uit over zowat 6 km.
26 aug
13.00 uur

Kvk Wemmel - Open-deur-dag

Kvk Wemmel zet haar deuren open. Kom een kijkje nemen naar het mooie kunstgrasveld. Wil je de (nieuwe ) kleedkamers eens van de binnenkant bekijken, het medisch lokaal of het secretariaat, of wil je het trainingsmateriaal eens van dichtbij bekijken? Kan allemaal. Iedereen van harte welkom.
09 sep

Natuurpunt Wemmel - Je kleding binnenste buiten

Hou je van mooie kleding? Ben je ook bezorgd over de werkomstandigheden en de gevolgen voor het milieu bij de productie ervan ? Sandra Bamps geeft ons een betere kijk op het proces van kleding maken en geeft tips over bewust aankopen en hergebruik van kleding. Daarna een gratis hapje en drankje.
16 okt
19.30 uur

Seniorita's - Film: Sully

Een gezellig avondje uit waarbij u eveneens een goed doel steunt? Dat kan op vrijdag 9 november in de Zandloper! Een groep vriendinnen organiseert een originele filmavond waarbij de opbrengst integraal geschonken wordt aan de vzw “Amalgache”.
09 nov
19.00 uur

ANDERE ACTIVITEITEN

Sarah For Yoga - Start to Yoga

09 sep tot 16 dec
Hatha Yoga voor iedereen in kleine groep! Hatha Yoga bestaat uit een opeenvolging van houdingen. Deze houdingen volgen elkaar op en worden synchronisch uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Deze yoga is voor iedereen en focust op ontspanning. Flexibel zijn is niet nodig, jezelf zijn wel
09 sep