submenu

verenigingen - Activiteiten

+ TOEVOEGEN

Alle activiteiten van de verengingen vind je in de onderstaande lijst.
Daaronder vind je ook de andere activiteiten die plaatsvinden in en rond Wemmel.
De wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse activiteiten vind je hier.

VERENIGINGEN

Seniorenfeest - Lang zullen we leven

Meer dan veertig jaar geleden wonnen Connie Neefs en Micha Marah het internationale festival Coupe d'Europe in Oostenrijk. Nu staan ze samen op het podium met ‘Lang zullen we leven’, een liedjesprogramma met een hoog vintagegehalte.
04 nov
15.00 uur

Seniorita's - Film: Sully

Een gezellig avondje uit waarbij u eveneens een goed doel steunt? Dat kan op vrijdag 9 november in de Zandloper! Een groep vriendinnen organiseert een originele filmavond waarbij de opbrengst integraal geschonken wordt aan de vzw “Amalgache”.
09 nov
19.00 uur

AVO Wemmel - Spaghetti Smash

Lekkere spaghetti-volleybal namiddag met veel sfeer en gezelligheid t.v.v. de Wemmelse volleybal.
10 nov
12.00 uur

Rode Kruis - Opleiding Reanimeren en Defibrileren (AED)

Iemand met een hartstilstand heeft een betere kans op overleven als hij onmiddellijk gereanimeerd wordt. In deze opleiding leer je snel gecontroleerd te handelen in een noodsituatie. Behalve hartmassage en mond-op-mondbeademing zal je ook een automatische externe defibrilator (AED) leren gebruiken
22 nov
19.30 uur

Grensland vzw - Sinterklaasfeest namiddagvertoning

Sinterklaastoneel 'Paniek in de snoepfabriek!' Bezoek van Sinterklaas en de Zwarte Pieten, verdelen van snoep en leesboeken aan de kin deren. Spannende poppenkastverhalen. Kaarten vooraf bestellen is noodzakelijk! Kaarten bestellen op www.grensland.org. Kinderen en volwassenen 5 Euro.
25 nov
15.00 uur

Chiro Wemmel - Diamontage kamp Stavelot 2018

Iedereen is welkom om de snoetjes van de leden van Chiro Wemmel te komen bekijken op de diamontage. Vandaag zullen jullie de foto's van het voorbije kamp in Stavelot op groot scherm te zien krijgen. Tijdens de voorstelling kan je aan een schappelijke prijs een pannenkoek eten en een drankje drinken.
vliegicoon
25 nov
16.30 uur

Grensland vzw - Sinterklaasfeest namiddagvertoning

Sinterklaastoneel 'Paniek in de snoepfabriek!' Bezoek van Sinterklaas en de Zwarte Pieten, verdelen van snoep en leesboeken aan de kin deren. Spannende poppenkastverhalen. Kaarten vooraf bestellen is noodzakelijk! Kaarten bestellen op www.grensland.org. Kinderen en volwassenen 5 Euro.
28 nov
11.00 uur

Chiro Wemmel - Kerstmarktje

De leiding van Chiro Wemmel tovert het chiroplein jaarlijks om in een gezellig kerstmarktje. Ouders, leden, vrienden kunnen gezellig met elkaar praten met een jenever in de hand. Naast jenever voorzien we ook frisdranken en kleine snacks om te verslinden. Ook vuurtjes zullen zijn aanwezig! Tot dan!
23 dec
17.00 uur

ANDERE ACTIVITEITEN

Sarah For Yoga - Start to Yoga

09 sep tot 16 dec
Hatha Yoga voor iedereen in kleine groep! Hatha Yoga bestaat uit een opeenvolging van houdingen. Deze houdingen volgen elkaar op en worden synchronisch uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Deze yoga is voor iedereen en focust op ontspanning. Flexibel zijn is niet nodig, jezelf zijn wel
09 sep

Bib Wemmel - Halloween in de bib!

Wil je op de bezem met Harry Potter? Vliegen met een vampier? Een mummie doen schrikken? Kom op 31 oktober verkleed naar de bib, ga op de foto met je favoriete monster, griezel of held en neem een foto mee naar huis! Voor jong en oud, gratis, inschrijven is niet nodig.
31 okt
15.00 uur

Michaël Bloemen - Stress en je lichaam - inspiratiesessie

Stress uit zich vaak in allerlei lichamelijk klachten. Stress is niet louter een mentale kwestie. Tijdens deze inspiratiesessie nemen we het lichaam als vertrekpunt voor stressreductie. Spreker: klinisch psychologe Pascaline Croughs
08 nov
20.00 uur