submenu

programma - muziek

Udo - Over Prinsen, Over Draken

Udo, de ‘warmste stem van Vlaanderen’ brengt in het voorjaar van 2018 een gloednieuw Nederlandstalig album uit en duikt het theater in met zijn begeleidingsband. ‘Over Prinsen, Over Draken’ bevat een resem emotionele songs die de deur van je hart openen. Dit wordt een theaterconcert waar puurheid e
08 mrt
20.00 uur

Laïs - Laïs omhelst de kleinkunst

Op hun nieuwe concerttournee begeven Jorunn Bauweraerts, Nathalie Delcroix en Annelies Brosens zich in de veelzijdige wereld van de kleinkunst. Uit een schat aan nummers selecteerden ze hun lievelingsliedjes. Liedjes die – typisch Laïs – een ver of wat minder ver verleden doen herleven.
22 mrt
20.00 uur

Lennaert & De Bonski's - Zing mee met de Bonski's

Lennaert & de Bonski's brengen een aantal bekende en eenvoudige Nederlandstalige liedjes. Je krijgt zeker zin om met hen mee te zingen en dat kan ook! De teksten worden geprojecteerd tijdens de voorstelling. De show is – in ware Bonski-traditie – vertier van de bovenste plank in de Nederlandse taal!
27 mrt
20.00 uur

VRT Bigband - Toots Thielemans Tribute

In 2016 namen we afscheid van een van de grootste jazzmusici aller tijden. En die grootheid was gewoon een Brusselse ket uit de Marollen. In deze hommage aan Toots Thielemans neemt mondharmonicasolist Ben Vanderweyden resoluut het voortouw, bijgestaan door de VRT Bigband.
26 apr
20.00 uur