submenu

programma - in koor

In Koor biedt een unieke formule: een team van professionele coaches stoomt amateurzangers klaar tijdens artistieke workshops met als einddoel een performance. In Wemmel gaat JackoBond op zoek naar zangtalent voor een pop-upkinder- en volwassenenkoor.

Zangstage voor kinderen

Zingt je kind graag? Laat hem of haar dan deze unieke ervaring meemaken. Tijdens een stage in de paasvakantie bereidt  een team van professionele coaches amateurzangers van 6 tot 12 jaar voor op een concert met JackoBond, begeleid door een live band van drie muzikanten!

Meer info en inschrijven: klik hier!

zangstage volwassenen

Een team van professionele coaches stoomt amateurzangers klaar tijdens artistieke workshops met als einddoel een performance. Het pop-up kinder- en volwassenenkoor zal samen met JackoBond optreden, begeleid door een live band van drie muzikanten. Dit wordt een unieke ervaring!

meer info en inschrijven: klik hier!

jackobond in koor

JackoBond maakt mooie Nederlandstalige liedjes. In Koor laat ze zich begeleiden door een Wemmels pop-upkoor van kinderen en volwassenen. Een pittige combinatie dus van een pop-upkoor, een kleinkunstzangeres en een trio muzikanten. Een uniek optreden om nooit meer te vergeten.

meer info en tickets